Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Code 95 cursus als cadeau!

Het volgen van een code 95 cursus is soms noodzakelijk als je dit nodig hebt voor je werk. Ik heb voor mijn werkgever de opdracht gekregen om dit uit te gaan zoeken. Het moet een cadeau worden voor de vaste werknemers die nog niet in het bezit zijn van de vervolgcursussen. Omdat wij gaan uitbreiden is het zeker van belang dat de mensen ook kunnen worden ingezet voor internationale ritten en wij hiervoor niet een extern bedrijf voor hoeven inzetten. Deze investering is dus een cadeau voor de werknemers, en dus iets waar zij de rest van hun leven iets aan hebben. Ik ben eigenlijk de boekhouder maar ik heb de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een goede rijschool die dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs kan realiseren.

Inmiddels zijn er al drie enthousiaste klanten

Deze opdracht om op zoek te gaan naar code 95 cursus is dus wel aan mij besteed. En al snel raakte ik overtuigd door het lezen van de site van, Wesseldijk. Hier vind je namelijk verschillende pakketten en ook nog eens voor een prima prijs. Ik heb contact met hen opgenomen en ik kon al snel een afspraak maken. Inmiddels zijn drie collega’s gestart en zijn hier zeer tevreden over. Omdat ik mijn eigen site heb gemaakt voor het plaatsen van de beste tips uit ervaringen van mijzelf en die van derden. Heb ik besloten dat deze ervaring niet mag ontbreken. Voor welk rijbewijs dan ook, raad ik zeker dit adres aan!