Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

De populairste racing games in 2021

Als je kijkt naar 2021 zijn er meer dan genoeg racing games die uitkomen. Je kunt op Ubisoft Store en andere winkels niet ontkomen aan alle racing games en ze worden alleen maar populairder. Wat zijn de meest populaire racing games in 2021? De meest populaire is sowieso Gran Turismo of whatever F1 game ze voor 2021 uitgebracht hebben. De reden? Gran Turismo is een legendarische race-sim en F1 2020 heeft een gigantische sport achter zich staan voor populariteit. Wat zijn nog andere racing games die populair zijn in 2021? Burnout Paradise staat na vele jaren nog steeds hoog aangeschreven en Project cars 2 is ook verschrikkelijk populair. Wat is de reden voor deze twee oudere spellen om nog steeds zo populair te zijn?

Waarom Burnout Paradise onvergetelijk is

Racing games draaien om een paar dingen. De auto moet snel zijn en je moet beloont worden voor optimaal rijgedrag. Het is dan ook niet raar dat Burnout Paradise na zoveel jaren nog steeds geprezen wordt. De laatste Burnout game ooit gemaakt was de eerste die open-world was. En je gaat snel in Burnout Paradise, heel erg snel. Ook wordt je beloont voor optimaal rijgedrag. Je hebt in Burnout Paradise namelijk niet gewoon racen. Het is een straat race spel waarbij je zelf bepaald hoe je van punt A naar B racet. En je mag je tegenstander gewoon van de weg af beuken.

Wat Project Cars 2 zo aantrekkelijk maakt

Terwijl Burnout Paradise voor een arcade-achtige gameplay ging, gaat Project Cars 2 voor een compleet andere stijl. Het spel is ontworpen om zo realistisch mogelijk te zijn. Je moet zelfs niet vergeten om je rijder van te voren naar de WC te sturen zodat je auto licht genoeg is. Maar serieus, het spel heeft zoveel dingen die het simuleert en het grootste voordeel? Het is alleen voor PC dus het spel is vanaf het begin ontworpen om gespeeld te worden op een high-end gaming device. Ook heeft Project Cars 2 wat te bieden voor de verzamelaars. Het biedt honderden autos om in te spelen en elke auto rijdt net weer wat anders dan de andere.