Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Draag je dierbare altijd bij je

Ashanger

Een dierbare verliezen is nooit gemakkelijk. Iedereen heeft zijn eigen manier om het verlies te verwerken. Sommige kiezen ervoor om op zich hun werk te storten terwijl andere ervoor kiezen om het rustiger aan te doen. Tegenwoordig zijn er meerdere opties beschikbaar om jouw dierbare toch dicht bij te hebben na het overlijden.

Zo is het al mogelijk om de vingerafdruk te bewaren en hiervan een sieraad te maken of bijvoorbeeld een ring. Er zijn verschillende persoonlijke aandenkens beschikbaar. Een hiervan die steeds populairder wordt is een ashanger waarbij de as van uw dierbare verwerkt is in de ketting. 

Ashanger

Een persoonlijke ashanger  

Bij de assieraden shop zijn verschillende ashangers beschikbaar waaruit je kan kiezen. Als je een tastbare herinnering dicht bij wilt dragen is een assieraad een symbolische keus. Vaak zie je bij dit soort sieraden niet dat het gaat om een assieraad omdat het niet zichtbaar is dat het hierin verwerkt is. Alle assieraden komen in twee varianten, een open of gesloten askamer. Bij een open askamer is de as zichtbaar terwijl bij een gesloten dit niet zichtbaar is. Zo is er een sieraad in elke vorm voor iedereen en heb je het gevoel dat je dierbare nog steeds bij je zijn (en dat zijn ze ook!).