Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een DJ die weet wat er speelt op de dansvloer

Een DJ op je feest geeft extra sfeer. Om geld uit te sparen zou je ervoor kunnen kiezen om zelf nummers te downloaden, ze op een USB-stick te zetten en deze in te leveren achter de bar, maar het heeft veel meer als er een DJ naast de dansvloer staat die inspeelt op wat mensen graag willen horen.

Hij praat het leuk aan elkaar

Een goede DJ heeft binnen een mum van tijd door welke muziek er bij de feestgangers in de smaak valt. Zo zal hij na één verkeerde keuze niet nog een vergelijkbaar nummer draaien. Hij zal ook niet constant dezelfde muziek inzetten. Nee, hij zal een perfecte mix maken van allerlei muziekstijlen. Nu eens een dance-track, dan weer een ‘gouwe ouwe’, afgewisseld met een disco-nummer uit de vroege eighties en zo af en toe eens een lekker fout plaatje tussendoor. Wat minstens zo belangrijk is al de muziekkeuze, is het goed aan elkaar kunnen praten van de nummers. Niet aan één stuk door natuurlijk, maar zo nu en dan een leuk wetenswaardigheidje. Daarbij is het ook leuk als hij dingen goed kan aankondigen; dat het buffet geopend is bijvoorbeeld…

 

Een goede DJ kiezen

Bij Evenses Entertainment leveren ze alleen maar goede DJ’s. De site navigeert fijn en je kunt aan de hand van de duidelijke beschrijvingen goed zien waar elke DJ in uitblinkt.