Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een gezellig vader zoon uitje!

Welkom op mijn blog en leuk dat jullie er weer een kijkje op nemen! Vandaag ga ik het met jullie hebben over het ideale vader zoon uitje. Op dertig jarige leeftijd kreeg ik een zoontje en afgelopen maand werd hij alweer veertien jaar oud. Dit wilde ik dus samen met hem gaan vieren. Al een hele tijd wilde hij een playstation omdat hij gek is op voetballen spellen. Ik besloot dus ook om een playstation voor hem te halen, Maar ik wilde ook samen iets leuks gaan doen. Zodoende ging ik zoeken op het internet naar een leuke vader zoon uitje. Na een tijdje zoeken kwam ik terecht op de site van ietsdoenofferte.nl. Deze site gaf mij vele mogelijkheden betreft uitjes en dat leek mij dus ook zeer interessant. Na een tijdje rondkijken op deze site besloot ik om een luchtballon vaart te gaan maken.

Mijn zoontje vond het geweldig!

Het was een zeer geslaagd vader en zoon uitje. Samen ging wij een luchtballon vaart maken en beide vonden wij dit supergaaf om uit te voeren. We konden onze ogen niet geloven het was echt een heel mooi om dit een keer mee te maken! Natuurlijk was het ook wel eng, want we zaten heel hoog in de lucht. Mij zoontje vond het geweldig en dat was dan natuurlijk ook de bedoeling ervan! Willen jullie ook een geweldig uitje uitvoeren? Neem dan echt even een kijkje op deze site.