Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een grappig geboortekaartje

1430313538.2556Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik meerdere echo’s, maar ik wilde pertinent niet weten wat het zou worden. Het leek me echt een verrassing om op het moment zelf je kind helemaal te mogen ontdekken. Bovendien zou het voor mij niets uitmaken. Ik ben niet van het roze meisjesgedoe of van het blauwe jongensgedoe. Daarom zocht ik naar een grappig geboortekaartje. Iets leuks dat tegelijkertijd lief was en stoer. Zo kwam ik terecht op de site van Kisscards.nl.

1426077044.3179Kleurrijke geboortekaartjes

Het eerste dat mij opviel was het ruime assortiment leuke en vrolijke kaartjes. En wat niet onprettig was: ze waren ook nog eens heel goedkoop. Anderhalve euro inclusief verzendkosten, dat valt ontzettend mee. Uiteindelijk vond ik een grappig geboortekaartje met uiltjes. Een kaartje dat helemaal uitstraalt wat ik de wereld wilde laten weten: dit kindje is ontzettend welkom!
Om het nóg persoonlijker te maken koos ik een heel persoonlijk gedichtje uit voor in het kaartje. Vervolgens bestelde ik een proefdruk, die er prachtig uitzag. Toen was het nog maar een kleine stap om na de geboorte de definitieve kaartjes te bestellen. Veel langer had ik niet moeten wachten, want negen dagen voor de uitgerekende datum beviel ik van een zoon. Zijn komst voelde echt als een grote verrassing. En ik was niet alleen trots op mijn kleine man, maar ook op de kleurrijke geboortekaartjes!