Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een kinderhand (of -voet) is gauw gevuld met deze regenlaarzen voor het kind

In het artikel van vandaag zal ik eens stilstaan bij niet alleen de volwassen medemens die je kunt plezieren met cadeaus maar een heel dankbare groep ontvangers, namelijk kinderen. Het leuke is, zelfs met zeer praktische cadeaus kun je kinderen nog dolblij maken – combineer dus het nuttige met het aangename en doe ze bijvoorbeeld deze regenlaarzen kind cadeau!

Slijt- én stijlvaste en bovendien zeer stoere regenlaarsjes

Men zegt weleens dat een kinderhand gauw gevuld is en daar ben ik het roerend mee eens – alleen zou ik het nog wel wat verder willen strekken. De kindervoét is namelijk ook gauw gevuld, en wel met deze bijzonder vrolijke kinderlaarzen! Kijk eens met me mee naar de onderwerpskeuze van vandaag.

11

De schattige, welbekende regenlaarzen van Bergstein poppen in ieders gedachten omhoog zodra het over kinderlaarzen gaat, want de kleine variant van deze regenlaarsjes is wel erg aandoenlijk en doet ieder kind – plus de ouders – smelten. Je ziet de kids er al direct mee rondrennen door de regen en ongehinderd in plassen spatten met deze laarsjes aan de voeten!

10 13Niet alleen zijn ze aandoenlijk, ze zijn ook nog eens stoer van aard – en dat trekt kinderen toch echt aan. Vanwege het goede materiaal bovendien, zitten ze elke kindervoet als gegoten. Het betreft hier de natuurlijke variant van rubber, een die zorgt voor een perfecte pasvorm. Bijkomend voordeel is dat het de regenlaarzen voor het kind slijtvast maakt – een zeer toepasselijke eigenschappen voor de beoogde doelgroep.

Via de website van 4 Active Kidz kun je deze regenlaarsjes heel voordelig aanschaffen. Je vindt ze er in vijf uiteenlopende kleuren met dus voor elke smaak wat wils, en bovendien zijn ze te verkrijgen in maat 27 tot en met maat 35.