Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een super leuk bedankje

bloemen-blikje-knoflookbies_2__hWat ik altijd zo leuk vind aan een bedankje is dat de mensen die ze geven vaak om kleine belangrijke dingen zo iets geven en dat doet je natuurlijk altijd goed. Laatst heb ik ook een bedankje gekregen van mijn dochter. Een tijdje geleden ging zij het huwelijksbootje in en dat was natuurlijk erg speciaal als vader zijnde om daar bij te mogen zijn en mee te maken. Het was een prachtige ceremonie en het feest was ook echt geweldig en om nooit meer te vergeten. Vorige week kwam ze terug van haar huwelijksreis en vroeg mij toen om langs te komen om wat te gaan drinken en dat heb ik toen ook gedaan.

Origineel cadeau

Toen ik aankwam en ging zitten met een kopje koffie kwam ze aan met een klein pakketje en vroeg mij dit toen open te maken, er zaten zakjes met pitjes in zo dat ik mijn eigen tuintje kon kweken en als geen ander weet zij dat ik super dol ben op tuinieren. Het was een bedankje voor mij omdat ik zoveel voor haar heb gedaan tijdens en voor haar huwelijk en daar wilde ze me voor bedanken, ik ben nog nooit zo sprakeloos en dankbaar tegelijk geweest.

De beste bedankjes

De website waar je dit soort bedankjes kunt vinden is erg breed waardoor je super veel keuze hebt uit allerlei cadeautjes die je kunt geven aan iemand die je wilt bedanken.Ikzelf denk dat ik hier ook leuke bedankjes vandaan ga halen als ik ze een keer nodig hebt want het is echt een top site!BP083-witte-anemoon-foto-2__h