Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een workshop cocktails maken breda boek je bij Cocktail Experience

logo-headerWelkom allemaal weer, leuk dat jullie de tijd nemen om wederom een blog van mij te lezen. Ik hoop dat jullie vandaag weer een goede tip te geven. Dit om ervoor te zorgen dat jullie minder tijd online hoeven te besteden op zoek naar een leuk cadeau. Zo heb ik laatst een cadeau gekregen van mijn drie kinderen. Dit was een workshop cocktails maken breda. Ik zelf was hier nog al verbaasd over, want dit was echt een origineel en leuk cadeau. Omdat ik met mijn vrouw vaak op pad ga en zo dus ook in verschillende cocktailbars kom. Mijn kinderen leek het dan ook leuk dat ik dit nu samen met mijn vrouw zelf zou doen. Ik had me hier dan ook zeer op verheugt. Want stel je voor ik ben hier goed in, dan kan ik dit ook thuis maken en drinken. Ik moest wel even telefonisch contact op nemen om deze workshop in te plannen. Dit was overigens snel en eenvoudig gedaan, en zo hadden we dus een datum afgesproken.

cocktail-training1-800x450

Heerlijke cocktails gemaakt met mijn vrouw

Beachclub-_5567-1600x1065-800x450Omdat wij zelf niet vaak in Breda komen, hadden we er gelijk een dagje uit van gemaakt. Ik kan jullie vertellen dat wij de workshop inmiddels achter de rug hebben en het was zeer leuk en leerzaam. Wij hadden de keuze uit verschillende cocktails zoals de meest bekende, de Cosmopolitan, de Mojito en de Bloody Mary. Door de ervaren begeleider verliep alles heel soepel en smaakte alles nog beter. Na cursus cocktails maken zijn we de binnenstad in gegaan en hebben heerlijk gegeten. We kunnen nu onze eigen cocktails maken en hebben thuis al heel wat ingrediënten en fruit gekocht hiervoor. Dit allemaal dankzij cocktailexperience.nl. Dit was echt een leuk verjaardagscadeau. Zijn jullie inmiddels ook enthousiast? Dus voor een workshop cocktails maken breda weet je waar je moet zijn!