Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Erg leuke bedankjes met een mooie boodschap

De bedankjes die ik heb besteld op deze site zijn zo in de smaak gevallen dat ik daarom op het idee gekomen om hierover iets achter te laten op mijn site. Het vinden van een leuk bedankje voor een bruiloft of een feestje is natuurlijk heel eenvoudig. Echter is het wel de kunst om een erg leuk origineel bedankje te vinden die gewaardeerd wordt door je gasten. Voor de bruiloft van een zeer goede vriendin van mij ben ik samen met haar eens gaan kijken naar dit originele idee en zo kwamen wij al snel op deze site terecht. Wij vonden hier een erg leuk bloemzaad-zakje die je kunt verfraaien met een leuke boodschap. En dat is nu precies dat leuke wat je zelf misschien niet direct kunt bedenken.

Het is een adres om te onthouden

Enfin, de bedankjes zijn besteld en toen deze binnen waren en wij de zakjes gingen controleren konden wij direct zien dat hier veel aandacht aan is besteed. Ik kan dan ook zeker wel zeggen dat zodra ik een feestje zal geven ook eens een kijkje zal nemen op deze site, want met een leuk gebaar laat je wel een indruk bij iemand achter en is het eigenlijk meer dan alleen een bedankje. Dit adres is er een om te onthouden en daarom hoort dit echt thuis op mijn site.