Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

FitFlop damesslippers waren voor mijn moeder een uitkomst

FitFlop damesslippers is waar ik mijn moeder blij mee kon maken toen zij ons kwam bezoeken tijdens onze vakantie. Omdat wij het geluk hebben dat wij een vakantie huisje hebben in het zuiden van Spanje. Zijn wij in de wintermaanden het liefst op vakantie. De reden hiervan is dat het minder druk qua toeristen en de temperatuur is behaaglijk. Mijn moeder is al op leeftijd en kampt met haar reuma. De kou in Nederland doet haar niet goed en dus hebben mijn man en ik besloten om haar naar Spanje te halen. 

fitflop damesslippers

Voor mijzelf heb ik ook een bestelling gedaan

Mijn moeder is niet het type die handige kleding of schoeisel meeneemt als zij op vakantie gaat. Dat is de reden dat ik voor haar een bestelling heb gedaan toen ik voor mijn werk tijdelijk verbleef in België. Hier heb ik (mijn oude vertrouwde schoenenadres) eens opgezocht en hier vond ik de FitFlop damesslippers. Deze bestelling is meegegaan naar Spanje en toen mijn moeder deze aandeed, was zij verbaasd over het extreme comfort, elke dag krijg ik een compliment over de slippers. (Zelf mijn man plaagt mij hier nu een beetje mee.) Dat is wel de reden waarom ik zelf ook een bestelling heb gedaan en wel via een collega die deze gewoon doorstuurt naar mijn adres.