Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Je eigen petjes bedrukken voor feestelijkheden

94Het is niet de eerste keer dat ik over Maxilia bericht – en ik meen er alle redenen toe te hebben. Immers, dit is een bedrijf met vele uiteenlopende mogelijkheden. Zij heeft een stuk of zestig dochterbedrijven met elk een eigen pagina, alwaar je blanco producten geheel kunt laten personaliseren. Een voorbeeld daarvan is Max Caps, alwaar je petjes bedrukken kunt.

Mode items laten personaliseren

74Want dat is het leuke, elk item kun je op deze manier volledig eigen maken. En voor cadeautjes of bijzondere gelegenheden is dit natuurlijk bijzonder interessant. Immers, zo kun je voor elk gebeuren weer een eigen toepasselijk artikel maken. Zo kan ik mij goed voorstellen dat het leuk is bij bijvoorbeeld een speciaal jubileum of in het kader van bachelorparty je eigengemaakte petjes te bedrukken. Dan geef je een feestje een extra bijzonder tintje. Bovendien zijn er bij Max Caps tal van mogelijkheden voor dit te doen. Zo kun je al vanaf 25 stuks bestellen – en dat maakt het natuurlijk wel interessanter, dat je het ook in een kleinere oplage – en zonder dat het heel duur wordt overigens – te laten uitvoeren. 

88Wat mijzelf ook wel aanspreekt, is de mogelijkheid om zodoende op zeer laagdrempelige wijze je eigen modelijn op te zetten. Heb je namelijk enkele interessante ontwerpen waarvan je denkt dat er wel een markt voor is, dan is het natuurlijk erg leuk deze eens uit te geven en te bedrukken op bijvoorbeeld linnen tasjes (hipster item ten top) of mutsen (idem dito). Maak de blits met je eigen ontwerpen – en hou er nog een zakcentje aan over ook!