Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Lampenlicht had exact wat ik zocht

Op de site, Lampenlicht kun je alles vinden op het gebied van lampen voor binnen en buiten. Ik heb mijn vrouw een verrassend mooie lamp cadeau gedaan waarvan ik zeker wist dat zij deze graag wilde hebben. Omdat zij jarig is en zij zelf eigenlijk niet wist wat zij voor haar verjaardag wilde hebben, bedacht ik mij dat dit een erg moeilijke klus zou gaan worden. Tot zij een plaatje uit een boek liet zin van een lamp die zij echt graag wilde hebben. Ik besloot het af te keuren met het plan haar hiermee te verrassen. Omdat het een gewoon regulier blad was waar de lamp in stond, had ik natuurlijk geen idee waar ik deze kon bestellen. En dus ben ik eens op zoek gegaan op internet aan de hand van alleen een plaatje.

Een aanrader die niet mocht ontbreken op mijn site

Toen ik op de site van Lampenlicht druk aan het zoeken was kwam ik zo goed als exact dezelfde lampen soort tegen. Het zag er dus naar uit dat mijn plan werkte. Ik zag ook al direct het verbaasde gezicht van mijn vrouw voor me. Enfin, ik heb de lamp besteld en deze aan haar cadeau gedaan. Inderdaad een heel verbaasd maar ongelofelijk blij gezicht! De lamp hang boven onze nieuwe eettafel en dat maakt onze eethoek nu helemaal af. Ik ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit en daarom zeker een echte aanrader die daarom niet mocht ontbreken op mijn site.