Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Leuke partyprikkers

party prikkers

Wanneer je denkt aan een leuk feestje of een “get together” denk je al snel aan lekkere hapjes, zoals een borrelplankje. Bij deze hapjes horen natuurlijk party prikkers. Om toch net wat meer in de stemming te komen is het erg leuk om deze partyprikkers te personaliseren. Hier zijn een aantal voorbeelden voor het ontwerpen van jouw persoonlijke partyprikkers.

  1. Geboorte

Een speciale gelegenheid is natuurlijke de geboorte van een baby. Om dit te vieren wordt er vaak een babyshower gegeven. Hiervoor is het super leuk om gepersonaliseerde partyprikkers te maken. Denk daarbij aan de naam of simpelweg “een meisje/een jongen”. Ook is het leuk om bij het uitdelen van beschuit met muisjes een partyprikker met bijvoorbeeld de naam van het kindje erbij te doen.

  1. Jubileum 

Een andere speciale gelegenheid is het vieren van een jubileum. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een getrouwd stel maar ook voor het zoveel jaar bestaan van een bedrijf. Het is dan erg leuk om bijvoorbeeld de namen van het getrouwde stel op de partyprikkers te plaatsen of het getal waar de hele dag om draait. Voor het vieren van een bedrijfsjubileum is dit de perfecte gelegenheid voor wat extra promotie. Zo is het handig om het logo van het bedrijf op de partyprikkers te drukken, of het logo met het jubileumjaar erbij. 

party prikkers
  1. Kerst

Iets waar minder mensen vaak bij stilstaan is dat kerst de gelegenheid is waar vaak de meeste partyprikkers en cocktailprikkers worden gebruikt. Kerst draait natuurlijk om gezelligheid en daar horen lekkere hapjes bij, waar partyprikkers naast horen te staan. Om wat meer in de kerst feest sferen te komen is het natuurlijk erg leuk om de partyprikkers bij dit thema te laten passen. Denk hierbij aan de woorden fijne kerst, merry christmas of zelfs al voor het nieuwe jaar, merry christmas and a happy new year.