Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Pennen bedrukken bij Maxpennen.nl

logo (6)Review: pennen bedrukken bij Maxpennen.nl
Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar middelen om reclame te maken voor mijn bedrijf. Echter, omdat ik het belangrijk vind om veel geld in kas te houden en niet te veel van mijn inkomsten aan reclame uit te geven, ben ik ook altijd op zoek naar de meest voordelige manieren om mijn bedrijf op de kaart te zetten. Tijdens mijn zoektocht naar voordelige promotiemiddelen, kwam ik in aanraking met Maxpennen.nl. Ik besloot een bestelling te plaatsen en laat je door middel van deze review graag weten hoe dit mij bevallen is.

Een indrukwekkend aanbod
Ten eerste moet ik vermelden dat het aanbod bij pennen bedrukken bij Maxpennen.nl erg indrukwekkend is. Zo kun je niet slechts kiezen uit enkele tientallen pennen, maar zijn er wel honderden of zelfs duizenden verschillende pennen die je kunt laten bedrukken.

291_5170_902883_03 copy 36268_COMO_all (1)

Een aantrekkelijke prijs
Daarnaast zijn de pennen van Maxpennen.nl erg voordelig. Zo vond ik in het standaard aanbod niet alleen vele goedkope pennen, een vorm van relatiegeschenk, maar was er zelfs een speciale categorie op de website met extra voordelige pennen om te laten bedrukken. Als zuinige ondernemer was ik hier erg blij mee, want ik wil absoluut niet te veel betalen voor mijn promotiemiddelen.

Goede service en snelle levering

De medewerkers van Maxpennen.nl waren erg vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam en de service ontzettend snel. Ik werd goed geholpen bij het plaatsen van mijn bestelling en toen deze eenmaal geplaatst was, had ik mijn pennen al erg snel in huis.