Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Slippers bedrukken voor een lage prijs

maxslipper maxslipper2Tegenwoordig is het mogelijk om een heel mooi paar slippers te ontwerpen en te laten maken bij Maxilia slippers bedrukken. Het leek me een leuk idee wat ik ergens oppikte omdat een bedrijf het gebruikte als marketing middel, toevallig kende ik de eigenaar en we hadden het hierover en hij vertelde mij dat hij het bij dit bedrijf liet maken en bedrukken. De slippers zijn van een hoge kwaliteit zoals je ze in de winkel zou vinden maar dan voor een veel voordeligere prijs en door het ruime assortiment kun je in principe alles naar eigen wensen invullen wat natuurlijk leuk is wanneer je zoiets laat maken omdat je het kan personaliseren.

Het bleek een super leuk cadeau

Ik ging aan de slag om een stel slippers te bedrukken voor mijn kleine nichtjes en neefjes omdat we over een weekje wanneer het mooi weer zou worden naar het strand wilden gaan en daarom leek het me een leuk en toepasselijk cadeautje. Het was vrij simpel maxslipper1 om het te ontwerpen en ik had dan al snel een heel leuk concept wat ik dus ging bestellen. Alles bij elkaar duurde het echt maar heel even omdat het zo gebruikersvriendelijk was wat erg belangrijk is tegenwoordig en al helemaal met zaken zoals dit, het cadeau vonden ze helemaal geweldig ook al is het maar een kleinigheid.