Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Strandballen bedrukken is nu snel gedaan bij Max strandartikelen

bal2 Ieder jaar ga ik met mijn hele familie wat leuks doen en eigenlijk gaan we ook altijd naar het strand, het leek me leuk om een keer iets leuks mee te nemen voor mijn nichtjes en neefjes zodat ze wat te doen hadden op het strand. Ik ging kijken voor wat speeltjes en dergelijken en zo kwam ik terecht bij Max strandartikelen, hier kan ik strandballen bedrukken voor een hele lage prijs. Dit is in principe precies wat ik zocht omdat ik wat dingen als de strand ballen en dergelijken zocht om ze te vermaken op het strand en het bedrukken ervan leek me een leuke extra.

Het was een gezellige dag

Ik ging de strandballen bedrukken bij Max strandartikelen en enkele dagen later werden ze al geleverd. De eerste mooie dag in het weekend gingen we gelijk richting het strand in Den Haag, we hadden hier een reuzebal1bal gezellige dag en de kleintjes hebben het erg leuk gehad met mijn cadeau, de strandballen. Iedereen heeft zich kostelijk vermaakt en dat is eigenlijk altijd wel het geval, we vinden het belangrijk om een aantal keer per jaar iets met de gehele familie te ondernemen zodat iedereen goed in contact blijft zelfs al wonen we in hele andere plaatsen door het hele land door. Ik besloot dit artikel te schrijven om mensen op een idee te brengen want je kan veel meer dingen bedrukken en dat kan tot best wel originele giften lijden.