Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Top 10 meest gewilde kerstgeschenken

Top 10 meest gewilde kerstgeschenken

De 10 meest gewilde kerstgeschenken

Ieder jaar is het weer een uitdaging om een leuk kerstgeschenk te verzinnen. Vind je het lastig om iets origineels te bedenken? Wij helpen je graag op weg! In dit blog geven we je de top 10 meest gewilde kerstgeschenken. Met deze kerstgeschenken zit je dus altijd goed!

1. Wijn geschenken

In de top 10 kerstgeschenken staan wijn geschenken met stip op nummer 1. Iedereen houdt natuurlijk wel van een heerlijk wijntje. En daarbij zien deze pakketten er ook nog eens altijd mooi en luxe uit!

2. Bier geschenken

Voor de mannen zijn bier geschenken erg populair. Denk aan unieke houten kistjes met bijzondere speciaal bieren, bierproeverij pakketten en andere feestelijke bierpakketten. Ook deze pakketten vallen altijd in de smaak!

3. Cocktail geschenken

We blijven nog even in de drank geschenken. Ook cocktail geschenken doen het namelijk goed als kerstgeschenk. Hierbij kun je denken aan verschillende cocktail tubes in een luxe giftbox, waarmee je zelf de lekkerste cocktails kunt maken. Dat wordt genieten!

4. Rituals geschenken

Iedereen is wel bekend met de Rituals geschenken. Heerlijke pakketjes met fijn ruikende producten. Bijvoorbeeld voor in bad of in de douche. Daar wordt iedereen blij van!

5. Duurzame geschenken

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Steeds meer mensen hechten hier dan ook veel waarde aan. Draag ook bij aan een duurzame wereld door te kiezen voor duurzame kerstgeschenken. Met duurzame kerstgeschenken het nieuwe jaar inluiden rond de kerst zet je symbolisch een stap naar een betere toekomst! Duurzame geschenken kunnen bijvoorbeeld biologische en verantwoorde snacks zijn of geschenken zijn die verpakt zijn in recyclebaar materiaal.

6. Foodpakketten

Foodpakketten worden ook wel gezien als de traditionele kerstpakketten. En nog altijd zijn deze pakketten een erg gewild kerstgeschenk. Want wie houdt er nu niet van allerlei soorten eten? Het is altijd weer een feest om zo’n pakket open te maken. En een nog groter feest om de inhoud ervan op te eten natuurlijk!

7. Verrassingspakketten

Je kunt ook kiezen voor een leuk verrassingspakket. Je weet dan zelf niet wat er in zit. Dit maakt iedereen nieuwsgierig en dat zorgt voor veel gezelligheid tijdens het openmaken van de pakketten.

8. Non-foodpakketten

Naast de traditionele foodpakketen, kun je ook kiezen voor non-foodpakketten als kerstgeschenk. Deze pakketten bevatten bijzondere producten die ideaal zijn om te geven tijdens de winter of bij feestdagen. Zonder etenswaren dus!

9. Persoonlijke geschenken

Als een geschenk persoonlijk is, wordt het altijd gewaardeerd. Daarom vallen persoonlijke kerstgeschenken ook nog altijd in de smaak. Laat bijvoorbeeld een speciale boodschap op je geschenk bedrukken om te laten zien dat je iemand waardeert. Je zult zien dat diegene er direct een lach van op zijn of haar gezicht krijgt!

10. Brievenbus geschenken

Tot slot zijn er ook nog de brievenbus geschenken. Kleine geschenken, maar met een hele grote waarde. Je laat mensen namelijk zien dat je aan ze denkt en dat je hen dankbaar bent. Indruk maken met een heerlijke borrelplank? Dat doe je zo!