Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Tweedehands platen bij Diggers

Als jij opzoek bent naar tweedehands platen, dan moet jij eens kijken op de website van Diggers. Hier vind je veel Tweedehands platen in verschillende muziek stijlen. Onder ander Pop, Metal, Punk, Rock, Cabaret en Soul en Jazz. Maar ook klassiek en top veertig muziek is hier te vinden . Jij kan het zo gek niet bedenken of zij hebben het. 

Hoe ik dat weet? Omdat ik laats opzoek was naar een oude lp voor mij zelf. Ik zocht iets speciaals en was al in verschillende winkels geweest. Een vriend van mij had laatst van zijn zus een oude lp gekregen en die vertelde dat zij deze had gekocht bij deze winkel. Hij was er zelf ook geweest en hij was helemaal enthousiast. Daarom besloot ik om naar Oosterhout te gaan waar deze winkel is. Wat was de winkel ruim en wat veel muziek keuze hebben zij, ik keek mijn ogen uit. Een vriendelijke medewerker vroeg ik of die mij kon helpen en vertelde hem wat ik zocht. Hij wist meteen wat ik bedoelde en zij hadden het ook nog eens in hen assortiment. De prijs viel mij reuze mee en kocht de lp van mijn dromen.

lp's

Zo goed als nieuw

Ik ben zo blij dat ik nu een winkel heb gevonden met tweedehands platen. Bij Diggers hebben ze echt bijna alles. Jij kan daar natuurlijk ook terecht voor nieuwe muziek. Niet alleen lp’s hebben zij hier maar ook cd’s. Dus als jij wat speciaals zoekt in de branche muziek, neem dan eens een kijkje bij dit bedrijf.

cd's